Barion Pixel

Miért fontos az eredetbolygónk/csillagunk?

Ha ezt a kérdést olvasod, lehet, hogy egy pillanatra megállsz: mi van? Mi az, hogy eredetbolygó???


Úgyhogy kezdeném is a legelején. Igen, mindenkinek, aki jelenleg a Földön él, van egy eredetbolygója, csillaga ahonnan a lelke eredetileg érkezett. Mivel ide tanulni jövünk, amikor ez a lehetőség megnyílt a Földön, az univerzum minden pontjáról érkeztek jelentkezők, hogy részt vehessenek a tapasztalásban. És ez azóta is így van.Ezért aki itt él, előfordulhat, hogy a lelke valójában egy teljesen más csillagrendszerből érkezett. Ezt a helyet, ahonnan a lelkünk eredetileg származott hívjuk eredetbolygónak vagy csillagnak.
De miért fontos ezt tudnunk? Nos, nagyon sok embernek teljesen ismerős a földi élet, és nem okoz gondot az itteni “szabályok” szerint működni. Azonban vannak olyan emberek, akik annyira távoli helyről érkeztek, esetleg az eredeti bolygójuk vagy csillaguk energiája annyira eltér a Földétől, hogy nekik bizony komoly kihívást jelent megtalálni a helyüket az életben és egyáltalán ezen a bolygón. Mit érezhetsz ilyenkor?


Sokszor idegennek érzed magad, kívülállónak.
Sok dolgot egyszerűen nem értesz.
Nem érted meg az embereket. Úgy érzed, a többség valami “teljesen idegen nyelvet beszél”.
Hontalannak érzed magad, gyökértelennek.
Úgy érzed, nem tartozol ide.
Nem találod a helyed, nem tudod, mit kezdj magaddal.
Nincs bátorságod, nincs magabiztosságod.
Elveszettnek érzed magad.


Ezek az érzések mind lehetnek annak a jelei, hogy az eredetbolygód/csillagod bizony esetleg valami távoli galaxis vagy olyan rendszer, amelynek az energiája nagyon eltérő a Földétől. Illetve lehet, hogy nem ismeretlen vagy távoli a hely, de elvesztetted vele a kapcsolatot. 


Mit lehet tenni ilyenkor? Érdemes felvenni a kapcsolatot az eredetbolygónkkal, hogy újra megtaláljuk azt az “otthon” érzést, amely magabiztosságot ad, amelynél érzed, hogy nem vagy elveszett, tartozol valahová.
Régen Atlantiszban minden gyermek születésekor kapott egy kristályt az eredeti bolygója/csillaga energiájára hangolva. Ez nagyon sokat segített abban, hogy a gyermek otthon érezze magát a Földön, mert megkapta azt a támogatást, hogy nincs elszakítva onnan, ahonnan jött. Ezt ma is meg tudjuk tenni.
De hogy lehet megtudni, mi az eredetbolygónk/csillagunk? A legegyszerűbb módja ennek meditációban megkérni az angyalainkat vagy az unikornisunkat, hogy vigyen el, és mutassa meg, honnan jöttünk. Kristályhangolással ma is lehet olyan kristályt készíteni, amely összeköt minket az eredetünkkel. Akinél úgy látom, hogy ez szükséges, én is szoktam ilyet hangolni, nagyon sokat tud segíteni. 


Amikor esetleg erre meditálunk, érdemes nyitottnak lennünk minden opcióra. Csak figyelj, és hallgasd, mit súgnak a segítőid. Én nagyon sokszor próbálkoztam, és valahogy sosem volt az igazi. Az energiát nagyjából éreztem, de egyszerűen nem találtam a helyem (szó szerint). Aztán elengedtem mindent (addig vártam, hogy mutassanak egy távoli bolygót vagy csillagot), és kértem, hogy akárhol is van ez a hely, mutassák meg nekem. És akkor hirtelen rájöttem: azért nem találtam, mert nem konkrét csillagról vagy bolygóról jöttem ide. Hanem egy magasabb dimenziót mutattak, kerubokat és szeráfokat. És ott éreztem végre, hogy otthon vagyok. Emlékek villantak be, mint amikor eszedbe jut egy gyerekkori kép, amire már réges-rég nem gondoltál. Hihetetlen élmény volt. Megnyugodtam. Elöntött egy jó érzés: már tudtam, honnan jövök. Már nem voltam bizonytalan. Már tudtam, hova tartozom, és ez érdekes módon a legjobban abban segített, hogy itt a Földön is végre igazán otthon érezzem magam.


Ezért az gondolom, érdemes erre rámeditálni, mert nagyon sokat kaphattok belőle, és nagyon sokat tanulhattok is. Akire pedig ráillenek a fenti mondatok, annak még fontosabb, hogy ezt az összeköttetést létrehozza, mert tényleg rengeteget tud segíteni abban, hogy komfortosan érezze magát itt a Földön.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .