Barion Pixel

Karácsonyi energiák

Karácsonyi energiák

Nem tudom, emlékeztek-e rá, nem olyan nagyon rég még év eleji teremtő meditációt csináltunk, most meg hirtelen karácsony lett. Ez a felismerés némileg fejbe vágott, de ha már így alakult, azt hiszem, ideje kicsit beszélnünk a karácsony környéki energiákról.

Tudom, hogy idén több olyan nap és bolygóegyüttállás meg miegymás volt, ami egyszer egy évezredben, meg soha ilyen, stb. Nos, a téli napforduló környéke és karácsony egyébként is az év azon időszaka, amikor a legtöbb fény árad a Földünkre, de az idei év a szokásosnál is erőteljesebb lesz. De ezen már meg sem lepődünk, ugye?

Félúton vagyunk az átalakulás folyamatában. 2012 óta kerek 10 év telt el. Sűrű, változásokkal teli 10 év. Hitrendszereink egy részét alapjaiban rázta meg, és még mi minden vár ránk…

December 21-én, a téli napfordulón nyílik meg az az új energia kapu, amely, ha szabad így fogalmaznom, még intenzívebb változásokat hoz. Olyan rezgésű energiákat kapunk, amik még soha nem érkeztek a Földre. Más bolygók és csillagok energiái is érkezni fognak, mind azért, hogy segítsék a Földön zajló változásokat. Nem titok, a szeretet-alapú élet felé haladunk, mindenki az egyéni tempójában, mégis mindannyian együtt, közösen.

Majd Karácsonykor elmélyül ez az energia és kiegészül az akkor mondhatni szokásosan megérkező tiszta arany színű Krisztus-energiával. Ez az energia egy Forrásból érkező szeretet-energia, és most ne a vallásokból ismert Krisztusra gondoljatok, ez egy univerzális szeretet-energia, amely legmagasabb rezgésszinten tiszta fehér színű, majd ahogy csökken a rezgése lesz fehér-arany, végül arany. Az arany szín az, ami tulajdonképpen mindenkinek befogadható. Ebből kapunk egy hatalmas zuhanyt Karácsony idején.

És mi a teendőnk ilyen energia-áramlat közepette? Erre az a javaslat érkezett fentről, hogy pihenjünk. Lassítsunk le. Engedjük, hogy ezek az energiák megérinthessenek és segíthessenek. Ilyenkor, ha hagyjuk, maguktól is oldódhatnak dolgok, gyógyulhatnak régóta hordozott sebek. Ha hagyjuk. És hogyan tudod hagyni? Ha törődsz magaddal. Ha tényleg lelassítasz és pihensz. Ha nem veszel részt az őrültek házában, a vásárlási lázban, az eszeveszett rohanásban. Ha úgy döntesz, hogy idén ha csak egy kicsit is, de lazábban veszed az egészet.

Figyelj inkább a családodra, a barátaidra. Csináljatok “nem ajándékozunk egymásnak semmit, csak jól érezzük magunkat” partit. Szakíts időt arra, hogy (persze, ha szerettek) együtt süssetek-főzzetek a gyerekekkel, a pároddal. Vagy sétáljatok egy jót. Vagy nézzetek régi fotókat. Bármi jó, ami egy kicsit összehoz azokkal, akiket szeretsz, és akik fontosak a számodra. Hiszen a lényeg, hogy jól érezd magad.

Addig is élvezzétek ki az Advent csodálatos időszakát, amely felkészít magára a Karácsonyra. Más most elkezdhetitek visszavenni a tempót. Készítsetek egy olyan tervet az ünnepekre, ami mindenkinek megfelel, és nem túlhajszolt. És pihenjetek, pihenjetek, pihenjetek! Mindenki megérdemli, sűrű év van mögöttünk. ❤️

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .