Barion Pixel
Lélekcsillag csakra

A lélekcsillag csakra

Korábban írtam, hogy az egyik legizgalmasabb csakra a lélekcsillag. Ez csak félig volt igaz, mert valójában minden csakra nagyon izgalmas. Ugyanis bennük hordozzuk azokat a lenyomatokat, amelyeket magunkkal hoztunk erre az életre. Így mindig minden csakra izgalmas felfedezéseket hordoz magában. 

A lélekcsillag csakra (lent találjátok a képet, amellyel könnyedén kapcsolódhattok vele) a fejünk felett 30-40cm-re helyezkedik el, és sötét magenta színű, közepén élénkkék fénnyel. Mariel arkangyal felel az aktiválásáért.

De miért is olyan különleges ez a csakra? Mert itt található minden eddig inkarnációnk minden információja. Minden. Minden eddig megszerzett tudásunk és bölcsességünk. Minden tehetségünk és képességünk. Na ugye, így már nagyon izgalmas?

Ebben a csakrában könnyedén lehet előző életekre ránézni, amennyiben ez szükséges. Ilyenkor legtöbbször úgy jelenik meg, mintha egy hosszú folyósó lenne benne rengeteg ajtóval mindkét oldalon. Minden ajtó egy-egy élet. 

A lélekcsillag gyógyításával, tisztításával és felfényesítésével lélekszintű gyógyításokat kaphatunk. Mariel arkangyal készségesen tölti fel fényével a csakrát, csak (mint mindig) kérned kell. 

Nézd a képet, és kezdj el ráérezni, hol is van a lélekcsillag csakrád. Csukd be a szemed, és csak engedd meg, hogy megjelenjen az érzés. Milyen érzés? Milyen a színe? Mekkora? Van benne sötétség? Ha igen, kérd meg Mariel arkangyalt, hogy tisztítsa meg, és töltse fel tiszta fénnyel. Ha csak ennyit teszel meg, már hatalmas segítséget adtál saját magadnak.