Barion Pixel
Angyali kérések

Miért nem kapom meg azt, amit kértem az angyaloktól?

Időnként megkapom azt a kérdést, hogy hiába kérem ezt vagy azt az angyaloktól, nem történik meg. Úgy érzem, itt az ideje letisztázni néhány alap fogalmat az angyalokkal és amúgy az egész világunk működésével kapcsolatban.

Először is, az angyalok (és egyéb fenti segítők) csak azt tehetik, amit a lelked és az energia rendszered megenged. Tehát, ha te kérsz tőlük egy millió forintot, de legbelül rettegsz a szegénységtől, akkor nem fogják tudni teljesíteni. Ezzel szemben fel fognak hozni olyan helyzeteket, amelyek ráébresztenek arra, hogy benned van ez a félelem, ami akadályoz.

Ha ellenben fogadni tudod az egy millió forintot, és semmi nincs benned, ami ezt akadályozza, akkor meg fogod kapni. Lehet, hogy lehetőség formájában (pl. Egy régi családi festményről kiderül, hogy nagyon sokat ér), lehet, hogy valamilyen egyéb formában. Ahogyan éppen bele tudják illeszteni az életedbe, vagy ahogy el tudod fogadni.

Ha pedig valaki más részére kérünk valamit (pl. Ne legyen beteg a gyerekem), akkor fogadjuk el, hogy mások életébe nem szólhatunk bele, ezért csak annyi befolyásunk lehet rá, amennyit az illető lelke enged. Tehát sokkal célszerűbb úgy megfogalmazni a kérést, hogy ha lehet, ne legyen beteg a gyerekem (vagyis inkább maradjon egészséges), és én tehetek-e ezért valamit? Vagy kérhetem, hogy vegyék körbe gyógyító/védelmező energiával.

Az életünk a mi életünk, ne megváltást várjunk a fentiektől, sokkal inkább útmutatást. Ha ugyanis valamit nagyon szeretnénk, és nincs bennünk akadály, azt a vonzás törvénye szerint úgyis megkapjuk, nincs szükség külön kérésre az angyalokhoz. Ha pedig nem, akkor az angyalok sem fogják elénk varázsolni, amíg meg nem oldottuk az azt akadályozó belső blokkokat.

Tudom, ezek most mind kisarkítások, és hogy minden helyzet más és más, de az alapokat szerettem volna tisztázni. Hogy az angyali világ nem egy webshop, ahol kattintásra ezt vagy azt rendelhetek. Sokkal inkább egy segítő, kísérő, útmutató közeg, ahol velük együttműködve csodákat érhetünk el az életünkben.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .