Barion Pixel

Földcsillag csakra

Földcsillag csakra - a lehetőségek csakrája

Aki járt már nálam, az biztos, hogy hallott már az ötödik dimenziós csakrákról. Valójában jelenleg a Földön már mindenki ezt a csakrarendszert használja, akár tudatában van ennek, akár nem.
Ez a csakrarendszer pár dologban azért különbözik a megszokott és az interneten unalomig látott csakráktól. Egyrészt a korábban aktív 7 csakrához (korona, harmadik szem, torok, szív, solar plexus, szakrális, gyökér) csatlakozott négy másik csakra, amelyek közül egy a testen belül (köldök csakra), három pedig a testen kívül helyezkedik el (csillagkapu, lélekcsillag, kauzális és földcsillag csakra).
Másrészt a csakrák rezgése és ezáltal a színük is megváltozott.
Ma a földcsillag csakráról szeretnék részletesebben írni. Ez a csakrasorban a legalsó csakra, a lábunk alatt kb 40-50 cm-re helyezkedik el, és ötödik dimenziós rezgésszinten gyönyörű, fényes, ezüst színű. Akinél még nem teljesen aktív, vagy még csak nem régen nyílt meg, ott lehet fekete-fehér, sötétszürke, esetleg világosszürke is.
Sandalphon arkangyal felel ennek a csakrának a fejlődéséért, a “magas arkangyal”, aki elviszi az imáinkat az égbe, hogy meghallgatásra találjanak. Sandalphont is alapvetően ezüst színben lehet látni ezen a rezgésszinten.
Na de mi is ez a csakra, mire van és egyáltalán mi található benne?
A földcsillag csakra, ahogy a neve is mutatja, összekapcsol minket a földdel. A lábcsakrák ide futnak bele, és a földcsillag képes minket leföldelni. Össze tud kapcsolódni a Föld középpontjával, és a Föld magasrezgésű energiáival, ezáltal tiszta, tápláló földenergiát tudunk magunkhoz venni. Ha még nem próbáltad, tedd meg most:
Állj vagy ülj le, a talpad legyen a földön. Ha szabadban tudod végezni ezt, esetleg mezítláb, az még jobb. Érezt, ahogy kapcsolódsz a földhöz, érezd a talpaidat, és érezt, ahogy a talpaidból ezüst színű fény árad lefelé a földcsillag csakrába. A földcsillag csakra pedig egyre nagyobb és nagyobb lesz, ahogy rá figyelsz, amíg egy nagy, ezüst gömbbé válik. Ebből az ezüst gömbből képzeld el, hogy ezüst színű gyökerek indulnak le a földbe, le, egészen a föld középpontjába, illetve szerte a föld magasabb rezgésű energiáihoz. Ez a gyakorlat egyrészt leföldel, másrészt tápláló, magas rezgésű energiát tudsz felszívni a földtől, ami hihetetlen jó érzés, és amire nagy szükségünk is van.
De miért írtam, hogy a földcsillag a lehetőségek csakrája? Mert itt van eltárolva minden olyan képességünk, lehetőségünk, amelyet erre az életre magunkkal hoztunk. Lehet, hogy ezek nagy része nem is tudatos még. Lehet, hogy csak egy egészen kicsi részét élted még meg. Olyan ez a csakra, mint egy ajándékokkal teli láda. Minden benne van, amit ebben az életben szeretnél megtapasztalni.
Ezért ha nem tudod, merre szeretnél menni az életeddel, érdemes lehet erre a csakrára rámeditálni, mert itt meglepő dolgokat fedezhetsz fel magaddal kapcsolatban. Ráadásul az ötödik dimenziós energia, amely a csakrából árad, már magában is csodálatos élmény.
A kép, amelyet a bejegyzéshez csatoltam a saját alkotásom (akik ismernek, sokan tudják, hogy a festészet és rajz az egyik szenvedélyem), és hozza a földcsillag csakra energiáját. Ha gondolod, mélyedj le benne, és engedd be ezt a fantasztikusan mély, mégis felemelő energiát. Kérheted Sandalphon arkangyal segítségét is, hogy átérezhesd a földcsillag csakra energiáit.

1 thought on “Földcsillag csakra”

  1. Szia!
    Arra kérlek, hogy írj még a Kauzális és a Krisztus kapu csatáról is.

    És kérlek közölj egy meditációt az összes csakrára.

    Köszi 💚

    Zsolt
    🤍❤️🧡💛💚💙💖🤍🤍🤍

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .